Re:Designed

RE:DESIGNED er inspireret af verden omkring os, alle deres design lever op til deres krav om kvalitet, funktionalitet og anvendelighed. Deres materialer er nøje udvalgt og hvert produkt er omhyggeligt sat sammen i hånden. Visionen er at skabe accessories, som gør at en hver kvinde føler sig unik og trendy.

Filters
Sorter efter

Faust urban bumbag

En klassisk bumbag i blødt design. Den tidsløse bumbag passer til det hele og er har et enkelt design med lynlåslommer foran. Derudover er den justerbar i crossover, er af 100% skind og måler 17 x 33 x 4 cm

Farve: Black, Burned tan, Walnut
599,95 DKK

Kay urban taske

Blød skindtaske med front lomme der lukkes med et mindre spænde, bare drej på spændet for at åbne. Indeni tasken finder du to mindre inderlommer, en tilpasset en Iphone og en lynlåslomme til alle dine nødvendigheder. Til denne style medfølger en justerbar crossover der fuldender det enkle udtryk. På grund af de forskellige processer kan udseendet og følelsen af læderet variere, hvilket resulterer i en række forskellige skindkvaliteter. Denne taske er lavet i vores Urban Læderkvalitet. Mål: H: 25 x B: 13 x D: 4 cm

Materiale:
100% skind

Farve: Black, Burned tan, Walnut
800,00 DKK

Sort skind med guld

Lækker skindtaske med flere rum og guldkæde. God til sortering af alt det man smider i sin taske og god til en tur i byen.

700,00 DKK

Marli big urban pung

Stor lækker pung i blødt skind. Pungen er praktisk indrettet med to store rum og en lynlås indvendig. Der er 6 kort lommer og en lynlåslomme på bagsiden.

100% læder

Mål: 19 x 10 x 2 cm

Farve: Black, Burned tan, Walnut
400,00 DKK

Agata Re:designed shopper taske

En elegant shopper taske med hank fra Re:designed med lynlåsdetaljer og lynlås lukning. Tasken har en lomme foran og lynlås lommer. Nede i selve tasken er der også en lynlås lomme og et par åbne lommer til fx telefonen. Denne smukke skindtaske har et råt look og er god til alt i garderobeskabet!

Størrelse:
Højde: 34 cm
Bredde: 36 cm
Dybde: 10 cm

Farve: Black
1400,00 DKK
Sorter efter
Min: 400,00 DKK Max: 1400,00 DKK
kr.400 kr.1400