Fri fragt ved køb over 499,-
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Tasker

Filters
Sorter efter

Pcmille taske - Black

Super fin taske med det flotteste mønster. Tasken har lynlås lukning og en skulderrem med. Tasken har en åben indvendig lomme.

Matriale:
100% polyester

Vaskeanvisning:
Do not wash.

Farve: Black
299,95 DKK

Pcmilla taske - Silver colour

Så smuk skuldertaske fra Pieces. Tasken har en masse flotte sten der glimter og et rum med en lille lomme i siden.
Mål:
30x17x5

Matriale:
Ydre:
100% Polyester
Lining:
100% Polyester

Vaskeanvisning:
Må ikke vaskes.

Farve: Silver
399,95 DKK

Kay urban taske - Burned tan

Blød skindtaske med front lomme der lukkes med et mindre spænde, bare drej på spændet for at åbne. Indeni tasken finder du to mindre inderlommer, en tilpasset en Iphone og en lynlåslomme til alle dine nødvendigheder. Til denne style medfølger en justerbar crossover der fuldender det enkle udtryk. På grund af de forskellige processer kan udseendet og følelsen af læderet variere, hvilket resulterer i en række forskellige skindkvaliteter. Denne taske er lavet i vores Urban Læderkvalitet.

Mål: H: 25 x B: 13 x D: 4 cm

Materiale:
100% skind

Farve: Brown
Størrelse: One size
1000,00 DKK

Kay small urban - Walnut

Blød skindtaske med front lomme der lukkes med et mindre spænde, bare drej på spændet for at åbne. Indeni tasken finder du et rum tilpasset en Iphone og en lille lynlåslomme. Til denne style medfølger en justerbar crossover der fuldender det enkle udtryk.

Mål: H: 18 x B: 15 x D: 4,5 cm

Matriale
100% Læder

Farve: Brown
Størrelse: One size
700,00 DKK

Ly small urban - Walnut

Cool bumbag i læder design. Denne fede bumbag passer til det hele. Tasken har to store rum og fire små rum. Så den er stor nok til at rumme telefon, nøgler, kortholder, en lille notesbog osv. Derudover har den en justerbar rem. Mål H:25 cm. B:34 cm

Matriale:
100% læder

800,00 DKK

Laptop 13" taske - Washed black

Super cool computer taske fra Núnno, denne taske er lavet i 100% genanvendt lærred. Computer tasken passertil en 13" tommer pc.

Farve: Black
299,95 DKK

Ellie silky taske - Jade

Ellie silky taske er en taske af kalveskind og har e cool grøn farve. Ellie kan rumme en lille vandflaske, din mobil, nøgler, pung, lipgloss m.m. Der medfølger ekstra lang justerbar og aftagelig rem. .

Farve: Green
1199,95 DKK

Honey florence taske - Mix light pink

Super cool taske fra NÚNOO.Denne taske har en lilla rem + en lang læderrem og en kæderem.Tasken har 2 små rum foran, 2 rum nede i tasken med et lynlås rum i mellem, derudover åbnes tasken med en magnet knap.
Materiale:
Læder

Farve: Multi
Størrelse: One size
999,95 DKK

Hilma taske - Black

Den perfekte hverdagstaske fra Núnoo. Denne seje taske har et cool og lidt sporty look. Tasken har to lommer fortil og der er derudover flere rum og lommer nede i selve tasken.

Materiale:
100% Recycled canvas

Farve: Black
799,95 DKK

Jane urban taske

Lille taske i blødt design. Denne fine lædertaske passer til det hele og har et enkelt design. Den lukkes med en lynlås og har derudover en justerbar rem.
Materiale:
100% Læder

Farve: Black
300,00 DKK

Glabal Funk

Fed, rummelig taske med et quiltet look. Tasken lukkes med en trykknap.

Materiale:
Ydre:100% Nylon(genanvendt)
Fyld:100% Polyester

Mål:
H: 28 cm x B: 65 cm x D: 18 cm

Farve: Lillic wisteria
Størrelse: Onesize
359,95 DKK

107 new suede pung

Fin pung fra NÚNOO i lækkert ruskind. Denne pung er super moderne og kan bruges året rundt. Derudover er den let at have med at gøre.

Materiale: 100% Kalveskind

Pungen er ONESIZE og måler 15,5 cm x 8 cm.

Farve: Black
Størrelse: Onesize
399,95 DKK

113 silky pink pung

Super fin pung fra NÚNOO i den fineste pinke farve. Den fine farve gør pungen tidsløs og prangende at bære rundt på i hånden. Der er opdelte rum i pungen for både sedler, kort, kvitteringer, mønter mm., så du kan bevare dine ting mere delt.
Pungen er ONESIZE og måler 10,5 cm x 8,5 cm.

Farve: Pink
Størrelse: Onesize
199,95 DKK

Mosi urban bumbag

Super smart og trendy bumbag i skind med 2 tasker i et design. Tasken har en rem med bæltespænde og to mindre tasker. På den måde kan du ændre udtrykket ved tasken, som du ønsker.

Der medfølger også en håndledes rem så taskerne kan bruges som separate clutches. Den runde taske har en lomme udvendigt og et rum indvendigt. Lukkes med lynlås. Den aflange taske har 3 rund udvendigt. En med knaplukning og to med lynlås.

Materiale: 100% ægte skind Mål:
Rund taske: 11 x 3 cm
Aflang taske: 12 x 21,5 x 3 cm
Remmens længde: 115-128

Farve: Walnut
750,00 DKK

Mille recycled canvas

Mille tasken er den perfekte taske til studie eller arbejde. Denne taske er ligesom vi kender den, men har dog fået et bæredygtigt materiale. I denne taske er der plads til computer og andre hverdagsting.

Materiale:
Recycled canvas
Mål: L: 40 cm x H: 23 cm x D: 14 cm

Farve: Black
899,95 DKK

Take care single

Hold dine hænder rene på farten. Håndsprit dispenseren har et stilrent design og har en perfekt størrelse til tasken. Kan indeholde 20 ml. Et Must-have på farten og på rejser. Håndsprit købes separat.

Flere farver
149,95 DKK

Party bag snake

Denne smukke sag er en del af vores eksklusive Christmas kollektion. Selvom tasken har fået navnet Party, er den så klassisk og elegant, at den sagtens kan styles til dit hverdags outfit.

Materiale: kalveskind
Mål: L: 18 cm x H: 9 cm x D: 3 cm

Farve: Snake
900,00 DKK

Marli big urban pung

Stor lækker pung i blødt skind. Pungen er praktisk indrettet med to store rum og en lynlås indvendig. Der er 6 kort lommer og en lynlåslomme på bagsiden.

100% læder

Mål: 19 x 10 x 2 cm

Farve: Black, Walnut
Størrelse: Onesize
400,00 DKK

Agata Re:designed shopper taske

En elegant shopper taske med hank fra Re:designed med lynlåsdetaljer og lynlås lukning. Tasken har en lomme foran og lynlås lommer. Nede i selve tasken er der også en lynlås lomme og et par åbne lommer til fx telefonen. Denne smukke skindtaske har et råt look og er god til alt i garderobeskabet!

Størrelse:
Højde: 34 cm
Bredde: 36 cm
Dybde: 10 cm

Farve: Black
1400,00 DKK

Mini donna kviltet taske

Taske i smukt og unikt quiltede design. Selvom mini donna er en mindre taske kan den stadig rumme op til en telefon, lidt make-up, en lille vandflaske osv. Mini Donna vil fungere godt som en god gå-i-byen taske. Der medfølger ekstra lang justerbar og aftagelig rem. Den er lavet af nylon.

Mål: L: 20 cm x H: 14 cm x D: 10 cm

699,95 DKK

Saki quilt rund taske

Bliv trendy med saki tasken i satin look og quiltede design! Den er klassisk, smuk, cool og misundelsesværdig. Tasken er lavet af nylon.

Mål: L: 35 cm x H: 20 cm x D: 6 cm

Farve: Black m. sølv
599,95 DKK

Stort recycled net

Bliv klar til din næste shoppetur med nettet lavet af recycled canvas med broderi på begge sider. Det robuste materiale gør den helt perfekt til at bære tungere ting.

Mål: H: 42 cm x B: 39 cm x D: 20 cm

Farve: Black
299,95 DKK

Alimakka washed stor taske

Alimakka er en tidløs taske i materialet masket læder. Tasken er syet og efterfølgende vasket i en vaskemaskine. De mange lynlåse givet et råt look og gør samtidig tasken praktisk til hverdagstaske. Den lange strop kan tages af og på og reguleres i længden, hvilket ligeledes også gør den velegnet som skuldertaske. Den korte strop har en cool række af nitter.

Mål:
Mål:L: 34 cm x H: 19 cm x D: 10 cm

Farve: Black m. sølv
1200,00 DKK